Obavijest Društva svim korisnicima naših usluga i posjetiteljima
 ovih stranica o zaštiti osobnih podataka


Društvo predano radi na zaštiti osobnih podataka koje prikuplja u obavljanju svoje djelatnosti . Prikupljamo vaše osobne podatke isključivo u svrhu zadovoljenja zakonskih propisa koji nam nalažu situacije u kojima smo ih dužni prikupljati. Prikupljene osobne podatke obrađujemo i koristimo na zakoniti način, kako bi u cjelosti zaštitili vašu privatnost.

Uložili smo veliki financijski i materijalni napor u prilagodbi koju smo dužni napraviti po Uredbi EU o zaštiti osobnih podataka. Svi naši zaposlenici prošli su obuku i dobili potrebna saznanja o prikupljanju, čuvanju i neširenju povjerenih nam osobnih podataka. U postupku čuvanja Vaših osobnih podataka, koristimo najnovija i najnaprednija tehnička i tehnološka sredstva i procese.

Poštovani posjetitelji naših web stranica, vaše osobne podatke ne prikupljamo i ne obrađujemo te na stranicama ne koristimo kolačiće (cookies).

U slučaju da nam se javite elektroničkom poštom, od korisnika smo dužni tražiti Privolu da osobne podatke sadržane u mailu koristimo isključivo u svrhu odgovora na navedeni mail te da ga jedino po potrebi možemo proslijediti nadležnim tijelima u svrhu rješavanja vašeg upita.

Vaše osobne podatke koje ste nam dali Privolom, možete u bilo kojem trenutku povući ili mijenjati. Obrada osobnih podataka do trenutka povlačenja Privole je zakonita.

Imenovali smo Službenika za zaštitu osobnih podataka (DPO) kojemu se možete obratiti pitanjima o Vašim osobnim podacima.

 

KONTAKT - Rapska plovidba d.d.

KONTAKT - DPO službenik


Da li dopuštate uporabu upisanih osobnih podataka u svrhu kontakta?


Da li dopuštate uporabu upisanih osobnih podataka u svrhu kontakta?

 

 

Podatke koje unesete koristit ćemo samo za odgovaranje na Vašu poruku.
Bez Vaše daljnje privole, podatke ćemo nakon završene prepiske obrisati.

Rapska plovidba d.d.